Bijna met de boot - Reisverslag uit Prince Rupert, Canada van rusi - WaarBenJij.nu Bijna met de boot - Reisverslag uit Prince Rupert, Canada van rusi - WaarBenJij.nu

Bijna met de boot

Blijf op de hoogte en volg

13 Mei 2016 | Canada, Prince Rupert

Donderdag 12 mei
Vanmorgen al weer vroeg wakker en als Ruud het gordijn open schuift zien we een prachtige rode lucht, snel even naar buiten om een paar foto’s te maken van deze mooie opkomende zon. We hebben overigens heerlijk geslapen, het was binnen warm (de kachel sloeg regelmatig aan nu we aan het stroom stonden en het was buiten een stuk minder koud) De boel in de camper aan kant maken even douchen en dan naar de sanidump om de vuilwatertank te legen. Zo nu kunnen we weer verder, op naar Terrace. Onderweg natuurlijk even stoppen om ontbijt te maken, de zon schijnt dus misschien kunnen we buiten eten maar nee, er komen net een paar wolkjes en de wind waait hier net even te hard. Na het ontbijt weer lekker verder rijden, we hebben soms hele lange wegen voor ons die dan weer omhoog en dan weer naar beneden gaan prachtig! Vooral met die besneeuwde bergtoppen op de achtergrond waar het zonnetje lekker op schijnt. Ruud heeft een natuurcamping uitgezocht die er wel goed uitziet, lekker rustig en niet te ver van de weg want dat moeten we morgen alleen maar weer terug rijden. Maar als we na een mooie rit bij de camping aankomen is deze dicht mmmmm jammer op naar de volgende en die is………….inderdaad ook dicht. Als we doorrijden naar Terrace gaan we even naar het visitors info om te kijken waar de open campings zijn, nou daar komen we van een koude kermis thuis, ze zijn allemaal nog dicht!!! Pas volgend weekend gaat alles open volgens het stel. Maar in de buurt van Prince Rupert zijn er wel een paar open denken ze, nou dan nog maar 140 km doorrijden. En ja hoor we komen een camping tegen waar het hek van open staat, als we later het camping hoofd spreken zegt ze dat ze er net een paar uurtjes is pfffff wat een mazzel. En ze hebben een firepit waar de dutch oven op kan. En……ik kan zeggen dat het een lekkere maaltijd was hoor, prachtig zo’n pan.
Met het wildlife was het rustig vandaag slechts een paar Bald Eagles wat herten en één beer maar die zet de teller wel op 6.

Vrijdag 12 mei
Natuurlijk ook vandaag weer vroeg op pad het is maar een klein stukje naar Prince Rupert maar we zien wel diverse mooie plekjes en moeten door de stad naar de haven, we besluiten om even bij de ferry termimal te gaan kijken. Om 9 uur gaat het open dus even wachten, de medewerker die de deur open doet komt direct met z,n meetlint de lengte van de camper opmeten en zegt dat we binnen kunnen komen om alvast de boardingpassen op te halen. Mooi dat kan maar klaar zijn we vragen of dit allemaal nog invloed heeft op de aanwezigheidstijd morgen, nou nee we moeten gewoon net als op Schiphol 3 uur van te voren aanwezig zijn en de boot gaat om 6 uur. Dat wordt dus een vroegertje, ach je moet er wat voor overhebben als je mooie dingen wil zien.
We zitten nu heerlijk in het zonnetje dus dat is genieten, iedereen bedankt voor de berichtjes de groetjes een DIKKE Zoen en tot de volgende keer XXX

• 13 Mei 2016 - 23:13

Willy:

Mooie herinneringen aan Canada maken jullie wakker bij mij.
    Ziet er goed uit,
    Wel jammer dat de campings nog niet open zijn maar daarvoor in de plaats beleef je misschien weer andere dingen.
    Geniet verder en een mooie bootreis!
    Dan geniet ik ook weer van jullie verhaal.
    Lieve groet.

• 14 Mei 2016 - 00:46

Annemieke:

Hey daar zijn we weer. Dat wisten jullie niet dat je van huis ging hè.... Dat wij in de koffer zaten. Mooie foto's Simone ik zie op die ene foto de man van de televisie reclame haha.
    Prachtig , prachtig hier stond half Nederland weer in de file vandaag In Canada heb je daar geen last van. Nou luitjes goeie bootreis dikke kus "de stammetjes"
    ( Simone voel het niet als druk dat je moet schrijven hoor, je mag gerust een dagje overslaan Hihihi)

• 14 Mei 2016 - 01:29

Arti:

Jullie genieten leesbaar en ik geniet mee!!!!! Heerlijk x x x

• 14 Mei 2016 - 09:09

Erna:

Hallo luitjes, echt iets voor jullie dichte campings maar niet leuk.
    Even 140 km door rijden pff, maar goed wel een die open is en niet op een verlaten landweggetje.
    Mooie foto's weer en prachtig uitzicht echt vakantie
    Weer leuk geschreven
    Nou succes en een goeie bootreis wel erg vroeg maar jullie staan toch al vroeg op he
    Ben benieuwd hoe deze boottrip afloopt
    Dikke kus

• 14 Mei 2016 - 13:44

Bianca:

Nou, Ik zie dat jullie weer genieten daar.
    Ruud hoe gaat het met je Nek? Ik hoop van goed.

Mooie foto's hoor, maar in het echt is het natuurlijk veel mooier
    Lekker gluren door de vertekijker Ruud.

Hier is het koude weer aangekomen Jammer!
    Alles oke hier
    XXX

• 14 Mei 2016 - 14:56

De Bosweggetjes:

ik heb het allemaal ff voorgelezen met ageeth ze vond het heel leuk en bekend verder hele fijne reis groetjes

• 14 Mei 2016 - 18:57

Joke:

Hallo vakantiegangers,

Simone je heb weer mooie verslagen
    Ruud is zeker de stille genieter op de foto?
    Goeie bootreis xxx

• 14 Mei 2016 - 21:04

Jeroen :

Simone en Ruud.
    Wat leuk om deze verhalen te lezen. Geniet heerlijk van jullie vakantie.

• 15 Mei 2016 - 22:14

Diane:

Hoi!! Nou dat was weer spannend zeg, om een slaapplaats te vinden... Maar het is jullie zoals gewoonlijk weer gelukt! Jullie zijn weer helemaal op jullie plek hé?! Heerlijk om te lezen en te zien!! Hoe gaat het met je nek Ruud? Lieverds geniet hé!! Dikke kus xxx

• 16 Mei 2016 - 12:00

Papa En Mama:

je versla weer gelezen en fotos bekeken zeit er weer gord uit.
    en geniet er maar lekkervan hoor.
    de winst van de staatsloterij kan je niet opvacantie hoor groetjes van ons en een dikke kus xxxxxx